Sted: Nordisk Yoga, Tolderlundsvej 7, 5000 Odense C
Tilmelding: www.nordiskyoga.dk
 
 
 
 
 
                                                                      

STIMULASTIK

 
Stimulastik er et ergoterapeutisk koncept, som handler om stimulation og gymnastik for babyer, sammen med mor eller far. Stimulastik foregår på små hold, hvor du som forælder er aktiv sammen med dit barn, og hvor jeg som ergoterapeut giver idéer til hvordan du kan stimulere dit barn gennem leg og daglige aktiviteter.
 
Jeg tilbyder en række kurser for babyer i alderen 2-10 mdr. fordelt på 3 aldersgrupper - 2-4, 4-6 og 7-10 mdr.
 
Holdene er inddelt efter den alder barnet har når I starter. Alligevel er det en god idé også at se på barnets udvikling. Er dit barn f.eks. særligt sensitiv eller meget for tidligt født, kan det være godt at starte på 2-4 mdrs. holdet selvom det måske så er lidt ældre end de andre børn. Omvendt kan der også være børn på 6 mdr. som kravler og rejser sig op ad al ting. Her kan man med fordel vælge et 7-10 mdrs. hold. Ligger dit barn - aldersmæssigt - lige på vippen mellem to hold, kan du bare vælge dét, som tidsmæssigt passer jer bedst.
 

                                               
   
 
        
                                                                     
 

 
 
     Facts om stimulastik 
  • En række lege, som styrker barnets sansemotorik og som er overkommelige og enkle at udføre med barnet. De kan nemt udføres hjemme for at understøtte og fremme barnets udvikling.

  • Ergoterapeutens viden om neurologi, udviklingspsykologi, sansning, adfærd, sprog og kontakt giver hende mulighed for at vejlede forældrene om barnets nuværende og næste udviklingszone og om hvilke aktiviteter, der vil være gode for det enkelte barn.

  • Mange forskellige ergoterapeutiske redskaber og teknikker til at stimulere de 3 basale sanser: Balancesansen, Muskel-ledsansen og Berøringssansen.
ergomind v/ Gitte Brun | CVR: 30 42 69 16 | Tolderlundsvej 7, 5000 Odense C  | Tlf.: 6169 9565 | info@gitte-brun.dk