Aviser
 
 
 
 
Optagelser 
 
Far-barnlegestue i Nordisk Yoga,
sidst i udsendelsen 'Fod på livet'
v/ ca. 22:20 
 
 
 
 
 
ergomind
 
 
 
 
 

Det siger mødrene

___________________________________

BABYSPA OG SAMTALER (= Barnets historie): Samtalerne har gjort mig klogere på min identitet som mor, og har givet mig redskaber til at forbedre mine tankemønstre.
Mindfulness-øvelserne har givet mig ro og tanker/indre billeder, som jeg henter frem når min datter er ked af det, eller jeg føler mig presset/stresset.
Er blevet bedre til at acceptere, at jeg ikke altid kan tyde hvorfor min datter er ked af det og at jeg bare skal kunne rumme det.
Jeg vil beskrive forløbet som en god mulighed for at styrke relationen mor/baby og hvor man bliver klogere på sig selv og får sin graviditet, fødsel og den første tid tænkt igennem og bearbejdet.
Stine Andersen
___________________________________
___________________________________

BABYSPA OG SAMTALER (= Barnets historie): Samtalerne har gjort, at jeg har reflekteret over det nye liv vi har fået med baby.
Mindfulness - Fantastisk øvelse!! Mer af det!!
Det fungerede rigtig godt for mit barn og for mig - gi'r luft, energi og en masse ro!
Super interessant forløb.
Marianne Babiel Kjær
___________________________________
___________________________________
 
BABYSPA OG SAMTALER (= Barnets historie): Meditationsøvelserne var rigtig gode for os. At acceptere barnets sindstilstand, som det er i dette øjeblik, var en stor hjælp til at håndtere de små frustrationer i hverdagen med barnet.
Samtalerne har været helt afgørende for forløbet fordi jeg fik mulighed for at tale frit om alle de tanker og vanskeligheder vi har været igennem, og dermed fik et mere afslappet for hold til dem. Du er en fantastisk coach! Som om at jeg tør at være mor for mit barn meget mere nu...
Jeg var overrasket og rørt hver gang over hvor meget og hvor tydeligt mit barn snakkede og kommunikerede med dig.
Du har et helt unikt talent for det her. Passioneret og uden fordomme. Du har gjort min første tid med mit barn bedre og nemmere og det har han helt sikkert kunne mærke.
Endnu en gang tusind tak for det hele - det har været SÅ inspirerende at møde dig.
Karolina Bogus
___________________________________
___________________________________

BABYSPA OG SAMTALER (= Barnets historie)
: Samtalerne har gjort mig meget opmærksom på min måde at være sammen med min datter - og resten af familien - på, og har fjernet noget af den dårlige samvittighed jeg havde i forhold til hendes tid inde i maven.
At få snakket ud omkring aborterne og alle de tanker man havde som nybagt 2. gangs mor har været godt.
Det var fascinerende at opleve hvilke oplevelser/følelser jeg valgte at fortælle om... Der kom ting frem, jeg ikke havde forventet betød så meget.
Det var spændende at iagttage min datter under samtalerne, og det virker som om hun er blevet bedre til at 'slippe kontrollen'. Hun nød det i fulde drag, og hun er blevet bedre til at være i bad.
Jeg er meget, meget glad for forløbet. Det gav os en god start - og mulighed for at 'begrave' forløbet op til graviditeten.
Pernille Karlby
___________________________________
___________________________________
 
BABYSPA OG SAMTALER (= Barnets historie): Samtalerne har givet mig plads til mere refleksion i hverdagen. Det var spændende at snakke før-graviditet og graviditet igennem, da der allerede var mange ting jeg havde glemt eller lagt bag mig. Fra gang til gang var snakken en god reminder om hvad vi havde snakket om tidligere, og også for selv at få ord på hvilken retning jeg selv kunne tænke mig at bevæge mig. Selvom det ikke var noget super dybt eller krævende ville fx tanken om meditation hjemme bare være løbet ud i sandet.
Mindfulness-øvelserne er den del der for mig har rykket mest. Jeg er flere gange gået hjem med en følelse i kroppen af, at jeg virkelig har været i stand til at nå mig selv og min datter på en måde jeg ikke kan gøre alene. Følelsen er nærmest ubeskrivelig og til at blive helt høj af.
Ida Bohn
___________________________________
___________________________________

BABYSPA OG SAMTALER (= Barnets historie): Jeg vil beskrive det som forkælelse af både mor og barn. Det er ikke bare en, der bader dit barn og nusser lidt om det. Det er meget mere. Samtalerne... og det at der er tid til mor.
Det har været gode samtaler. Det har været anerkendende samtaler, der har bakket mig op og givet mig lov til at tro på, at jeg er god nok :)
Mindfulness-øvelserne var rolige og dejlige. De har givet mig et frikvarter. Et øjeblik til at være mindful midt i travlheden og tankerne.
... og så har det været dejligt at se min datter i vandet og den opmærksomhed hun udviser. Dejligt at se sit barn lidt udefra. Og hun har jo været i gode hænder.
Kristine Amalie Æbelø
___________________________________
___________________________________ 
 
WORKSHOP FOR MØDRE: Jeg forventede, at jeg ville blive bedre til at håndtere stressede situationer med mit barn, såsom grådudbrud i offentligheden. Dette er helt klart blevet indfriet. Jeg er overbevist om, at jeg i en sådan situation vil kunne forblive super-cool, være ligeglad med hvad andre folk tænker, og i stedet være der 100% for mit barn.
Det er efterprøvet - det virker forbløffende godt, jeg kan meget hurtigere få mit barn til at falde til ro end tidligere.
Jeg har fået en masse selvtillid i mor-rollen.
Jeg har fået delt mine 'bekymringer' med andre ligestillede og fået gode råd med på vejen. Jeg har fundet ud af, at jeg ikke er den eneste, der tumler rundt med diverse dilemmaer i hverdagen, fx omkring hvordan man skal takle andre folks holdninger til hvordan jeg vælger at trøste, give tøj på, made mm. og have selvtillid til at vide, at det jeg gør, er det rigtige for os. Jeg har lært at tanker bare er tanker, som vi aktivt kan vælge fra, at forvride i et tankespin.
Jeg er blevet bevidst om at være 100% sammen med mit barn, når tiden er til det og lade være med at have dårlig samvittighed, når jeg aktivt vælger at lave noget andet.
Jeg fik sat ord på mange af de tanker man har som mor, hvilket gør det lettere aktivt at tage stilling til, hvordan jeg skal forholde mig til dem.
Jeg har fået mere selvtillid, overskud, mindre dårlig samvittighed og bevidsthed.
Anna Lindhardt Hansen, medicinstuderende
___________________________________
___________________________________ 

WORKSHOP FOR MØDRE: Synes specielt jeg er blevet bedre til at hvile i mine valg og stole på, at det jeg gør som mor, er det bedste for mig og mit barn. Og er blevet bedre til at sortere i andre velmente gode råd. Nogen af tingene kan jeg også bruge i andre sammenhænge, end som mor. Bl.a. den der med, at tanker bare er tanker.
Er blevet bedre til at stole på mine valg bl.a. angående sovesituationen. Lige nu er det, at blive ammet i søvn eller sove i viklen, som fungerer og så gider jeg ikke bruge energi på, at få ham til at falde i søvn selv, bare fordi andre synes han bør. Brugte meget tid på at tænke over det, selvom det ikke reelt var et problem. Den energi jeg brugte på dét, kan jeg nu bruge på noget andet ;)
Jeg har fået mere 'selvtillid' og mod på at sige fra overfor andre.
Stella Skou, pædagog
___________________________________ 
___________________________________ 

WORKSHOP FOR MØDRE: Jeg synes, der var mange fine pointer i forhold til ens egen måde at skabe en god atmosfære i hjemmet på. At man selv kan, til en vis grad, vælge om glasset skal være helt eller halvt fyldt. Det vil jeg helt klart tage med mig. Der er paralleller til det kursus i Teori U, jeg også har været på.
Jeg vil øve mig på, at få det bedste ud af de dage, hvor alt ikke lige flasker sig, som jeg havde håbet på og jeg har fået en reminder om, at positivitet kan være et tilvalg.
Der følger jo ikke brugsanvisning med, når ens verden pludselig bliver vendt på hovedet og verdens vigtigste ikke længere er en selv, men en lille størrelse på 3-4 kilo med et meget alternativt søvnmønster. Derfor synes jeg det kræver en stor indsats som forældre, at finde sig til rette i den nye rolle. Og i takt med at barnet bliver ældre og der evt. kommer søskende til, dukker der nye udforddringer op. Forældrerollen er for altid og giver en fantastisk mulighed for, at udvikle sig som menneske. Jeg synes kurset har givet gode input til den proces.
Anita Skoven Jensen 
___________________________________ 
___________________________________ 
 
WORKSHOP FOR MØDRE: Jeg forventede at få nogle redskaber at arbejde i forhold til det at være mor, og det synes jeg også jeg har fået. Jeg har også helt klart fået ud af det, at jeg skal blive bedre til at sige fra og konfrontere andre, hvis de går over min grænse. 
Nogle af arbejdsopgaverne omkring mit barn skal fordeles lidt anderledes herhjemme, så vil det give overskud til noget andet.
Jeg har fået det ud af det, at jeg er blevet bedre til at sige fra og ordne de 'trælse' ting i huset først, og derved blive mere nærværende. Det vil jeg klart arbejde videre på. Jeg synes alt i alt, at det var et rigtig godt kursus.
Ginnie Nielsen
 
___________________________________ 
___________________________________ 

WORKSHOP FOR MØDRE: Jeg synes helt klart mine forventninger er blevet indfriet. Det skete dels gennem oplæggene, hvor vi blev præsenteret for de forskellige redskaber/strategier, og når vi selv kom på banen i øvelserne, blev det hele mere konkret.
Jeg er blevet bedre til at bevare roen i nogle af de situationer, hvor jeg kan føle mig presset og tror, at jeg på sigt bliver bedre til at tage tingene som de kommer.
Det har sat nogle tanker i gang omkring min rolle som mor, og så har det været spændende at høre om andres erfaringer, og hvordan de griber det hele an, så vi har kunnet lære noget af hinanden undervejs. Og så har det været rart at finde ud af, at andre mødre går rundt med mange af de samme tanker som en selv.
Karin Hauberg Rasmussen, studerende
___________________________________
 
 
BabySpa
 
BabySpa 
BabySpa
 
ergomind babymassage

Babymassage 
Babymassage 
BabySpa
 
ergomind mindfulness
 
Mødrekursus 
Mødrekursus
 
Mødrekursus
 
Mødrekursus
 
Mødrekursus
 
Mødrekursus
 
Mødrekursus
 
Mødrekursus
 
Mødrekursus
ergomind v/ Gitte Brun | CVR: 30 42 69 16 | Tolderlundsvej 7, 5000 Odense C  | Tlf.: 6169 9565 | info@gitte-brun.dk